Üdvözöljük a patakmalom.hu weboldalon! Az alábbiakban részletes tájékoztatást nyújtunk arról, hogy milyen módon kezeljük a felhasználók adatait, az adatgyűjtés céljáról és jogalapjáról, a felhasznált technológiákról, valamint az adatok tárolásának és védelmének módjáról. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat:

  1. Adatgyűjtés célja és jogalapja: A patakmalom.hu weboldal célja, hogy információkat nyújtson a Patakmalom szolgáltatásairól és tevékenységeiről. Az adatokat kizárólag a szolgáltatások teljesítéséhez, valamint a weboldal fejlesztéséhez és javításához gyűjtjük és használjuk fel. Az adatgyűjtés jogalapja az Ön hozzájárulása, valamint az adatkezelés a szerződés teljesítésének érdekében történik.

  2. Gyűjtött adatok: A patakmalom.hu weboldal látogatása során bizonyos információkat automatikusan gyűjtünk, például az IP-címet, a böngésző típusát és verzióját, az oldalakhoz való hozzáférést és a felhasználói viselkedést. Ezenkívül, amennyiben Ön önkéntesen megadja adatait, például a kapcsolatfelvétel vagy a hírlevélre való feliratkozás során, ezeket az információkat is tároljuk.

  3. Felhasznált technológiák: A patakmalom.hu weboldal sütiket és hasonló technológiákat használhat, amelyek segítenek a weboldal működésében, a felhasználói élmény javításában és a felhasználói preferenciák megőrzésében. Ezek a technológiák a felhasználó számítógépén tárolt kis adatfájlok, amelyeket a böngésző azonosítására és az adatok tárolására használ.

  4. Adattárolás és védelem: A gyűjtött adatokat bizalmasan kezeljük, és megteszünk minden szükséges intézkedést az adatok biztonságos tárolása és védelme érdekében. Az adatokhoz csak azok a munkatársak férhetnek hozzá, akiknek az adatkezeléshez való hozzáférés szükséges a feladatuk teljesítéséhez. Az adatok tárolása a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően történik.

  5. Adatmegosztás: Az Ön személyes adatait nem osztjuk meg harmadik felekkel, kivéve, ha erre jogszabály kötelez minket, vagy ha Ön kifejezetten hozzájárul az adatok megosztásához. Bizonyos esetekben azonban alkalmazhatunk harmadik felekkel működő szolgáltatókat az adatok feldolgozására és tárolására, de ezek a szolgáltatók az adatokat kizárólag a mi utasításaink szerint kezelhetik.

Amennyiben további kérdései vannak az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, vagy szeretné módosítani, frissíteni vagy törölni adatait, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeken.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat a patakmalom.hu weboldalra vonatkozik, és 2023. június 20-án került frissítésre. Fenntartjuk a jogot ennek a nyilatkozatnak a módosítására és frissítésére, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze az aktuális verziót.